Over ons

Butink Landschapsonderhoud is een jong- dynamisch en betrouwbaar bedrijf wat zich sterk inzet voor een visueel, ecologisch, cultuurhistorisch en aardkundig aantrekkelijk landschap. Een landschap met sterke streek- en identiteitsgebonden eigenschappen, dat mensen kunnen beleven en waarbij ze zich betrokken voelen.

Mensen hebben het landschap gemaakt tot wat het is. Mensen bepalen ook hoe het landschap er in de toekomst uit zal zien. Wij willen graag samenwerken met grondeigenaren en overheden om projecten te realiseren die ervoor zorgen dat het landschap aantrekkelijk, afwisselend en leefbaar is en blijft.
Met onze jarenlange ervaring en kennis in het landschapsonderhoud kunnen wij een goed en duidelijk advies uitbrengen en zijn wij in staat alle projecten uit te voeren.

Butink Landschapsonderhoud zorgt voor een goed onderhouden en waardevol landschap. Een landschap met mooie streekeigen landschapselementen.
Ook hebben wij ruime kennis en ervaring met de aanleg en het onderhoud van tuinen. Tenslotte kunnen wij u het volledig boomonderhoud bieden.